FA TÁROLÓ LÁDA

A fa tároló ládák mint burgonya, hagyma, sárgarépa és sok más mezőgazdasági termék tárolására alkalmasak. Egyre több a felhasználási területe ugyanis a bennük tárolt zöldségféléknek a jobb szellőzés lehetőségét is jelenti. A faládákból van szabvány méretű és speciális igények kielégítésére készült is. A fa tároló ládák nagyon stabilak és erősek, rendeltetésszerű használatuk sok éven keresztül biztosítja a termékek minőségi tárolását.

 

A burgonya viszonylag nagy nedvességtartalmú „élő” anyag. Ha azt a betakarítás, terményszállítás, tárolás-előkészítés és a betárolás során sérülés éri romlást, apadást és igen nagy veszteségeket okozhat. A tárolás során az adott termék igényeihez igazodó feltételeket kell teremteni, mivel csak ezek megléte esetén biztosítható a minőségmegőrzés valamint a veszteségek csökkentése. Ha nagyobb mennyiségű krumplit szeretnénk átteleltetni, gondoskodjunk jól átszellőző faládáról, hiszen zsákban vagy zárt rekeszben gyorsan rothadni kezdene.

 

A burgonya tárolás során 1000 kg befogadó képességű faládákat is alkalmaznak a nagyobb mennyiségű tárolás szempontjából. Erre a célra a faládák a legalkalmasabbak, jobbak mint a műanyagok. A ládákat öt sor magasan teszik, egymás tetejére. A rakatok között lehetővé kell tenni a levegőmozgást valamint a jó szellőzés biztosítása sem elhanyagolható kérdés.

 

Ha felkeltettük érdeklődését fa tároló ládákra, ne habozzon, küldje el nekünk kérdését, kérését!

Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail