TÁROLÁS

A hőszigetelő, illetve vízzáró rétegre vonatkozó elvárások az utóbbi években a mezőgazdaságban is folyamatosan növekedtek. A jó szigetelésnek köszönhetően az elhelyezett árut – legyen szó burgonyáról, hagymáról, répáról, káposztáról vagy egyéb zöldségről, gyümölcsről – állandó tárolási hőmérsékleten tarthatjuk, garantáltan megőrizve minőségét a teljes raktározási idő alatt. Az általunk alkalmazott szórt poliuretánhab-szigetelés kiválóan alkalmas erre a célra. Az anyag nemcsak első osztályú szigetelési tulajdonságainak, hanem a szórási technika révén létrejövő hézag- és varratmentes bevonatrétegnek köszönhetően is kimagasló eredményeket mutat fel, különösen a raktárhelyiségekben, ahol a szigetelés mellett a szellőzés is igen fontos szerepet játszik. A hézagmentes szigetelőréteg garantálja, hogy a rendelkezésre álló szellőzőrendszer megfelelően ellátja feladatát, és a légtömegek a kívánt úton lépnek be, illetve távoznak. A szórt poliuretán habréteg szigetelési tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a betárazás szakaszban az áru gyorsabban lehűljön, és hogy a  raktárban a kívánt hőmérséklet és páratartalom a teljes tárolási idő alatt  garantáltan egyenletes értéken maradjon.

csarnokszigetelés jpg.

Olyan raktárhelyiségekben, ahol osztályozókészülékek találhatóak, avagy a világos felületi szín más okokból döntő fontosságú a szigetelési mód kiválasztásában, a poliuretán felszínét a szigetelési munkálatok végét követően egyszerűen befestjük, avagy komolyabb igények esetén speciális bevonattal látjuk el.

Burgonyatároló szigetelés

Burgonytároló szigetelés szórt poliuretán habbal Slovénia Burgonyatároló hőszigetelés jpg.

Burgonyatároló szigetelése szórt poliuretan habbal.Hőhíd és páramentes felület.Könnyű tisztántarthatóság.Hosszú élettartam.

Burgonya tároló szigetelése szórt poliuretán habbal Burgonyatároló hőszigetelés jpg.

ZÖLDSÉGTÁROLÓ SZIGETELÉS

Zöldségtároló szigetelése zártcellás szórt poliuretán habbal Zöldségtároló szigetelés jpg.
Zöldség raktár vízszigetelés Zöldség raktár szigetelés jpg.
Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail