PUR Szigetelés

 

Az általunk alkalmazott szórt poliuretán hab két anyag keveredéséből keletkezik, ami gyorsan reakcióba lép, ezért az fej felett is szórható. Az egyik komponens  a teljes receptúrát tartalmazza. Itt dőlnek el a végtermék tulajdonságai, összetevői között pedig találunk gyulladásgátló szereket, aktivátorokat, stabilizátorokat, stb. A második komponensnek kizárólag keményítőanyagként van szerepe. Az alapvető tulajdonságok, mint a térfogatsúly, a reakcióidő vagy a keverési arány adottak,  azokat a gyártó a receptúrában meghatározza, és azokon változtatni nem lehet.

Az egyes komponenseket egy speciális nagynyomású berendezéssel külön-külön szállítócsövekben juttatjuk el a szórópisztolyig és azok csak közvetlenül a szórófejből való kilépés előtt keverednek össze és alig néhány másodperc alatt zárt szigetelőréteggé habzanak fel. A felhordás több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A speciális és effektív hőszigetelést nyújtó varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön. A szórt poliuretán hab egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések, és sok éve jól bevált anyagnak számít a mezőgazdaság (burgonyatárolók, disznóólak és baromfiólak), az ipar és a lakóépületek (pincetetők szigetelése) területén. A hézagmentes szigetelés felhordása után a szigeteletlen  fémcsarnokokra jellemző kondenzvíz-képződés is megszűnik.

Bizonyított tény

A mostanság oly sokszor előforduló,hirtelen időjárás változásból fakadó, időjárás okozta károk java része elkerülhető!

Megoldás!Van!Mégpedig a tető belsö felületét kell szórt habbal szigetelni.Ezt lehet direkt a cserépre vagy az alatta levő zárófóliára, estleg más szilárd anyagra..Az első megoldásnál a hab úgy összefogja a tetőt,hogy a 160km/h szél sem tudja megbontani.Ha csak födémet szigetelünk akkor a tetőnk kárt szenvedhet,de az alatta levő lakótér nem fog leázni mert a szórt hab zárja a vizet is és hőszigetel.Még más szigetelési alternatívák ezt nem tudják biztosítani!!!!!!!!

 

Hőszigetelés szarufák között szórt habbal Szarufák közötti szigetelés jpg.

Tűzálló bevonat

Gyakorlatilag minden épület képes lángra kapni. Ezért nagyon fontos, hogy az éghető anyagok mennyiségét  minimalizáljuk, és minél több nem gyúlékony anyagot használjunk szigetelésnél. Az ilyen szigetelő anyagok nemcsak éghetetlenek, hanem tűzgátló falként viselkednek, lassítva a tűz épületen belüli terjedését.

Szigetelő hab tűzálló bevonattal Tűz és hőálló szigetelés bevonat jpg.
Tűz és nagy hő elleni bevonat Tűzálló szigetelés jpg.
Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail