Ipari csarnokok és raktárak szigetelése

Raktárépületekben, csarnokokban kondenzvíz okozta problémák jelentkezhetnek, ezért fontos a megfelelő szigetelés.

A PUR-hab közvetlenül a falra, tetőre vagy padlóra lehet permetezni. A PUR hab villámgyorsan felvihető és alkalmas újonnan épített vagy rendbehozatalra szoruló sertés- és baromfiistállók, burgonya- zöldség- és gyümölcsraktárak és csarnokok számára is. A PUR hab régi szigetelőrétegekre is kitűnően felhordható.

Könnyűszerkezetű építési módon készült épületek esetében a fém főtartók biztonságos hőhídmentes szigetelése fontos tényező, mivel ezek a pára lecsapódások lehetséges helyei. Ipari üzemeknél nem elfogadható olyan épület konstrukció, ahol kondenzációs víz jelenhet meg. Egybefüggően, résmentesen kialakított szórt poliuretánhabos szigeteléssel mind ezek a problémák megoldásra találnak.

Szórt poliuretán hab szigetelés Autó szerviz szórthab szigetelés jpg.

Ez a régi épület egy autóházhoz tartozik, és bitumennel tömített rácsos betonfödém borítja. A helyiség mennyezetére szigetelésként szórt habréteg került. A kellemesebb hőmérséklet mellett további nagy előnyt jelentett az a tény, hogy így a meleg nyári hónapokban a bitumen nem csöpögött többé rá a járművekre.

Egy autóház mennyezetének szigetelése Egy autóház mennyezetének szigetelése jpg.
Födémszigetelés kondenzvíz ellen Födémszigetelés kondenzvíz ellen jpg.
Italraktár szigetelése szórt habbal Italraktár szigetelése jpg.

Egy italraktár mélybordázott lemezeit szórt poliuretán habbal utószigeteltük. Mivel az ilyen és hasonló felületeknél nem létezik alternatív lehetőség a szigetelés terén, hacsak nem a teljes födémborítás cseréje, a szórt poliuretán hab egyedülálló módon alkalmas a mélybordázott lemezek bevonására.

REPTÉRI HANGÁROK ÉS ÍVES BOLTOZAT SZIGETELÉS

<A nagy szilárdságú, tartósan magas hőszigetelő értékű,
nedvességgel és faggyal szemben ellenálló szórt poliuretán hab
 alkalmazása egyszerű,felhordása még az íves felületeken is probléma mentesen felhordható.Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanusítvánnyal rendelkező szórt hab szakszerű megoldást biztosít szigetelés szempontjából. 

Reptéri hangár hőszigetelése szórt poliuretán habbal Hangár hőszigetelés jpg
Íves boltozat hőszigetelése hő és víz ellen Ives boltozat szigetelés jpg

SPORTCSARNOKOK SZIGTELÉSE

A sportcsarnokok utólagos hőszigetelésével nagy mértékben csökkenthető az épületek hővesztesége, a téli időszakban nem is beszélve a fűtés kőltségének jelentős  akár 50%-os megtakarításáról.Emellett a szórt poliuretán habbal a vízzárás is 100%-ban teljesíthető a mai elvárásoknak megfelelően.Ezzel a megoldással hosszútávon gazdaságosan üzemeltethető és fentartható épületet eredményez.

Sportcsarnok hőszigetelés szórt poliuretán habbal Sportcsarnok utólagos hőszigtelése jpg
Sportcsarnok szigetelés szórt habbal és UV védelem Sportcsarnok szigetelés jpg
Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail