FA LÁDÁK

 

A fa tároló ládák mint burgonya,hagyma,sárgarépa és sok más mezőgazdasági termék tárolására alkalmasak. Egyre több a felhasználási területe ezeknek a ládáknak. A bennük tárolt zöldségféléknek a jobb szellőzés lehetőségét is jelenti. A faládákból van szabvány méretű és speciális igények kielégítésére készült is. A fa tároló ládák nagyon stabilak és erősek. Rendeltetésszerű használatuk sok éven keresztül biztosítja a termékek minőségi tárolását.

A burgonya viszonylag nagy nedvességtartalmú „élő” anyag, azt a betakarítás, terményszállítás, tárolás-előkészítés és a betárolás során jelentős mértékű sérülés éri, amely nem kielégítő tárolási körülmények között romlást, apadást, ennek megfelelően nagy veszteségeket okozhat.A tárolás során az adott termék igényeihez igazodó feltételeket kell teremteni, mivel csak ezek megléte esetén biztosítható a minőségmegőrzés, valamint a tárolási veszteségek csökkentése.

Ha nagyobb mennyiségű krumplit szeretnénk átteleltetni, gondoskodjunk jól átszellőző faládáról - nyolcvan centinél magasabb rétegben ne rakjuk meg -, hiszen zsákban vagy zárt rekeszben gyorsan rothadni kezdene. 

A Burgonya tárolás során 1000 kg befogadó képességű faládákat is alkalmaznak a nagyobb mennyiségű tárolás szempontjából.Erre a célra a faládák a legalkalmasabbak,jobbak mint a műanyagok. A ládákat öt sor magasan teszik , egymás tetejére. A rakatok között lehetővé kell tenni a levegőmozgást valamint a jó szellőzés biztosítása sem elhanyagolható kérdés!

 

Ha felkeltettük érdeklődését fa tároló ládákra,ne habozzon .Küldje el nekünk kérdését, kérését és mi felvesszük a kapcsolatot Önnel,hogy megbeszéljük a további lépéseket.

Burgonya láda jpg.

Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail