Lakóépületek

Az előírásnak megfelelően előkészített felületre a hőtechnikai méretezésnek megfelelő vastagságú szigetelőhab kerül, amit UV védelem céljából speciális védőbevonattal látnak el. A hab igen nagyfokú rugalmassága miatt a hőtágulási fugák folyamatosan szigetelhetőek a sík vagy függőleges felületekkel. A puliuretán hab alkalmazásakor kizárhatók a hőmozgásból eredő hibák. A páradiffúziós problémákra visszavezethető meghibásodások nem fordulnak elő.

Poliuretán szórt habos technika Poliuretán szórt-habos-technika jpg.

A szigetelőréteg felhordása fej felett. Mindegy, hogy boltíves mennyezetről, fáról vagy betonról van-e szó, eljárásunk minden esetben alkalmazható.

FÖDÉM SZIGETELÉS

A PUR hab egy kétkomponensű szigetelőhab, mely felhasználási területe igen széles. Lakások épületek esetében aljzatra, épületek oldalfalaira és tetőszigetelésre egyaránt alkalmazható. A habot alkalmazva minden rés, lyuk és üreg hézagmenetesen szigetelésre kerül.

Négy másodperc múlva kialakul a kopásálló szigetelőréteg, amely egyben vízzáró és a gombásodásnak is ellenáll. A szigetelőréteg minden fajta aljzaton megtapad, más anyag hozzáadása vagy beépítése nélkül hő-, és vízszigetelést biztosít.

Padlásterek födémszigetelése szórt habbal hő és víz ellen Födém szigetelés jpg.

Lakóépületek födémszigetelése

Födém szigetelés szórt poliuretánnal Födém hőszigetelés jpg.

LÁBAZAT SZIGETELÉS

Házak és egyéb épületek építésénél a betonelemeket és homlokzatokat villámgyorsan lehet szigetelni. Az eredmény egy egyenletes, varratmentes réteg egyedülálló szigetelő tulajdonságokkal. A hőhidak is ezzel együtt szigetelésre kerülnek. Mivel az anyag egyetlen csepp vizet sem vesz fel, így nem fordulhat elő beázás. A téglafal felhúzása után ideális helyiség keletkezik: vízálló, varratmentesen szigetelt és mégis rendelkezik a kellő szellőzéssel. Amennyiben homlokzatra illetve lábazati szigetelésként használjuk a habot, mechanikai és UV védelem szempontjából vakolattal való ellátása szükséges.

Lábazat szigetelés szórt poliuretánnal penészesedés ellen Lábazat szigetelés jpg.
Lábazat szigetelés szórt habbal Lábazat szigetelés víz ellen jpg.

TERASZ SZIGETELÉS

Terasz szigetelés szórt poliuretánnal hő és víz ellen Terasz szigetelés jpg.
Terasz szigetelés szórt poliuretánnal víz ellen Terasz hőszigetelés jpg.

LAPOSTETŐ SZIGETELÉS

Lapostető szigetelés szórt poliuretánnal hő és víz ellen Lapostető szigetelés jpg.
Lapostető szigetelés szórt poliuretánnal hő és viz ellen Lapostető hő és víz szigetelés jpg.
Lapostető szigetelés szórt habbal Lapostető szigetelés jpg.
Lapostető szigetelése szórt kemény habbal Lapostető hő és vízszigetelés jpg.

<< Neues Textfeld >>

<< Neues Textfeld >>

Padlás és tetőtér hőszigetelés Padlás hőszigetelés jpg.
Tetőtér szigetelése és vízzárása Padlástér szigetelés jpg.

Kőház szigetelés 

 

Mint minden épület, építmény, a kőházak is  olyan hatásoknak van kitéve, melyek befolyásolják állékonyságát, használatát. Olyan problémák,merülnek fel melyek csak a kőből épült szerkezetek esetében kerülnek elő. A kő természetes anyagként nem mindig a megszokott és elvárt módon viselkedik - nem lehet olyan egyenletes minőséget elvárni tőle, mint például az üzemben gyártott tégláktól vagy falazóelemektől.A téli és nyári időszakban egyaránt rendkívül kedvező megoldást nyújt a szórt, zártcellás poliuretán hab szigetelés. A hőszigetelést vakolni, vagy burkolni szükséges. Az egyhéjú (zárt) épületszerkezetekben zárt pórusú, zárt cellaszerkezetű hőszigetelőanyagokat célszerű alkalmazni.

Kőház szigetelés elött jpg.

<Kőház szigetelés után jpg.

Családiház-Kockaház lapostető szigetelés

Akár ipari, mezőgazdasági létesítményekről vagy lakóházról van szó, nagyon fontos a beázás mentes és jól hőszigetelt tető megvalósítása.Van mód egyszerre hő-és vízszigetelésre is.A szórt zártcellás poliuretán hab mindkét esetben a legtökéletesebb megoldás.

Kockaház szigetelés elött jpg.

Kockaház szigetelése szórt habbal jpg.

A szórt hab UV védelme jpg.

A kész tető  jpg.

Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail