POLYUREA

Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően egyre nagyobb teret hódítanak a bevonati és korrózióvédelmi területeken.A polyureából készült szórt bevonat varratmentes,kopásálló,ütésálló,rugalmas,és vegyszerálló.Kivállóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek.A polyurea ipari padlók,lapos és magastetők,hidak,korrózió védő vízszigetelő bevonatként is alkalmazható.

A hagyományos bevonatokkal szemben nagy előnyt jelent a gyors kivitelezés,

a kiváló szakadási,nyúlási értékeknek köszönhetően a dilatáció mentes felület.

Az így készült bevonat egyedülállóan kopásálló, a bármilyen korrózió szembeni védelme a ma ismert rendszerek sokszorosa, rugalmas, ütésálló és karcálló, viszont nagy keménységű bevonatot alkot. A felhasználó igényei szerint színezhető, felülete felhasználástól függően lehet teljesen sima vagy rücskös.

Fémfelületekre primer réteg nélkül felhordható, és nagyobb tapadási szilárdsággal rendelkezik.

Forrón szórt technológiával a felületre juttatva, ott megtapadva, homogén szigetelő réteget képez, mely a receptúrától függően számos hasznos tulajdonságot mutat fel. 

A poliurea felhasználására és felhasználási területeire csak a képzelet szab határt. 

Fontos környezetvédelmi szempont az élettartam. Időtálló, gondozásmentes bevonat esetében a karbantartási költségek csökkenek, és az élettartam többszörösére is növelhető a hagyományos bevonatokkal szemben. 

Mivel a kivitelezés időtartama is jelentősen csökken, így a környezeti terhelés is lerövidül.

Polyurea szigetelés jpg. Polyurea szigetelés jpg.
Polyurea szigetelés jpg. Polyurea szigetelés jpg.
Druckversion | Sitemap
PUR-Szigetelő Kft.
H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522
E-Mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail