FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Az általunk alkalmazott, gyorsan reakcióba lépő, szórt poliuretán hab két anyag keveredéséből keletkezik. Az egyes komponenseket egy speciális, nagynyomású berendezéssel, külön-külön szállítócsövekben juttatjuk el a szórópisztolyig, így azok csak közvetlenül a szórófejből való kilépés előtt keverednek össze, melyek alig néhány másodperc alatt, zárt szigetelőréteggé habzanak fel. Az így keletkező purhab mosható, lépésálló és terhelhető, valamint alak- és mérettartó. 

 

A felhordás több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A speciális és effektív hőszigetelést nyújtó varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is, minőségi és tartós bevonat készüljön a kritikus pontokon. Egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések és évek óta jól bevált anyagnak számít az ipar, a mezőgazdaság és a lakóépületek szigetelése terén, mivel a hagyományos szigetelőanyagokhoz képest csak körülbelül 50%-os vastagságot igényel.

IPARI- ÉS SPORTCSARNOK, GAZDASÁGI ÉPÜLET SZIGETELÉS

Raktárépületekben, csarnokokban kondenzvíz okozta problémák jelentkezhetnek, ezért fontos a megfelelő szigetelés. Ipari üzemeknél, gazdasági épületeknél nem elfogadható, olyan épület konstrukció, ahol kondenzációs víz jelenhet meg. Egybefüggő, résmentes, szórt poliuretánhabos szigeteléssel mindezen problémák, megoldásra találnak.

TERMÉNY-, TAKARMÁNYTÁROLÓ SZIGETELÉS

A hőszigetelő, illetve vízzáró rétegekre vonatkozó elvárások az utóbbi években, a mezőgazdaságban is folyamatosan növekszenek. A szórt poliuretán habréteg szigetelési tulajdonságai, lehetővé teszik, hogy a tárolás szakaszban az áru vagy termény gyorsabban lehűljön, illetve ezen időszak alatt a kívánt hőmérséklet és páratartalom, garantáltan egyenletes értéken maradjon.

ÁLLATTARTÓ ÉPÜLET, ÓL, ISTÁLLÓSZIGETELÉS

Az állattartás  területén komoly követelmények vannak érvényben az effektív, gazdaságos és  költséghatékony hőszigetelést  illetően. Legyen szó sertés-, marha- vagy baromfitartásról, a szigetelés egyike a legfontosabb tényezőknek, amelytől a jó eredmények és hozamok függnek

LAKÓÉPÜLET, CSALÁDI- ÉS TÁRSASHÁZ SZIGETELÉS

Lakóépületek, családi- és társasházak esetében a szórt poliuretán hab aljzatra, oldalfalra, födém- és tetőszigetelésre egyaránt alkalmazható. Az eljárást követően, minden rés és üreg hézagmenetesen szigetelésre kerül. 

KÜLÖNLEGES FELHASZNÁLÁS

A szórt szigetelőhab alkalmazásával könnyen kivitelezhető, bármilyen szigetelési vastagság illetve forma. Tartós megoldást jelent és magas hőmérséklet esetén is alkalmazható. 

SPECIÁLIS- ÉS POLIUREA BEVONATOK

A poliureából készült szórt bevonat varratmentes, kopás-, ütés- és vegyszerálló valamint rendkívül rugalmas. Felhasználásának csak a képzelet szabhat határt.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail