IPARI- ÉS SPORTCSARNOK,

GAZDASÁGI ÉPÜLET SZIGETELÉS

A régóta meglévő tetőfelületek esetén különösen gyakran igaz, hogy a túl nagyszabású beruházástól vagy a termelés megszakításától tartva az évek során igyekeztek a szigetelésen spórolni, azonban az energiaveszteség túlnyomó része sokszor pont a nagy tetőfelületeken keletkezik. A szórt poliuretán szigetelőhabbal gyorsan és költséghatékonyan érhetünk el kiváló eredményeket. Az általunk szórt anyagot, közvetlenül a falra, tetőre vagy padlóra lehet permetezni. Villámgyorsan felvihető és alkalmas új vagy felújításra szoruló csarnokok számára is, mert a hab a régi szigetelőrétegeken is kitűnően megtapad. Könnyűszerkezetes épületek esetében a fém főtartók biztonságos, hőhídmentes szigetelése is fontos tényező, mivel ezek a páralecsapódások lehetséges helyei. Ipari üzemeknél nem elfogadható olyan épület konstrukció, ahol kondenzációs víz jelenhet meg. Egybefüggően, résmentesen kialakított, szórt poliuretánhabos teechnológiával mindezek a problémák megoldásra találnak.

SPORT- ÉS RENDEZVÉNYCSARNOK SZIGETELÉS

A sport- és rendezvénycsarnokok utólagos hőszigetelésével nagy mértékben csökkenthető az épületek hővesztesége a téli időszakban, nem is beszélve a fűtés költségének jelentős, akár 50%-os megtakarításáról. Emellett a szórt poliuretán habbal a vízzárás is teljes mértékben megoldható a mai elvárásoknak megfelelően, ami egy hosszútávon gazdaságosan üzemeltethető és fenntartható épületet eredményez.

ÍVES, DONGACSARNOK-SZIGETELÉS

A nagy szilárdságú, kimagaslóan jó hőszigetelő értékű, nedvességgel és faggyal szemben ellenálló szórt poliuretán hab alkalmazása, egyszerű felhordása még az íves felületeknél is problémamentesen kivitelezhető. A tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkező szórt hab szakszerű megoldást biztosít.

MŰHELYSZIGETELÉS

Ez a régi épület egy autóházhoz tartozik és bitumennel tömített rácsos betonfödém borítja. A helyiség mennyezetére szigetelésként szórt habréteg került. A kellemesebb hőmérséklet mellett további nagy előnyt jelentett az a tény, hogy így a meleg nyári hónapokban a bitumen nem csöpögött többé a járművekre.

PÁRALECSAPÓDÁS MEGSZÜNTETÉSE

A fém- és trapézlemezeken a födémtartományban keletkező kondenzvíz problémája újra és újra jelentkezik, különösen szigeteletlen felületek esetében. Ki ne ismerné a bosszantó helyzetet, amikor egy szigeteletlen épületben, például műhelyben vagy gépszínben időjárásváltozás esetén a kondenzvíz folyton az ember fejére csepeg? Erre nyújt megoldást a pur habbal történő szigetelés.

RAKTÁRSZIGETELÉS

Egy italraktár mélybordázott lemezeit szórt poliuretán habbal utószigeteltük. Mivel az ilyen és hasonló felületeknél nem létezik alternatív lehetőség a szigetelés terén, hacsak nem a teljes tetőborítás cseréje, a szórt poliuretán hab egyedülálló módon alkalmas a mélybordázott lemezek bevonására.

SZÁRÍTÓHELYISÉG, KAMRASZIGETELÉS

Egyes területeken, mint például a téglák, fa és hasonló anyagok szárítására szolgáló kamrákban, folyamatosan nagy mennyiségű hő közlésére van szükség. Minden olyan munkaterületen, ahol elengedhetetlen a meleg hőmérséklet, a általunk használt anyag garantálja a tökéletes szigetelést. A poliuretán ezeken a területeken is jól bevált termék, amely tartós, hosszú évekre szóló szigetelést biztosít.

IPARI CSARNOK SZIGETELÉS

E téren is a varratmentes poliuretánhab jelenti a tökéletes megoldást. Akár a már meglévő lemezeket is ki lehet utólag javítani poliuretán habbal és így a régi szigetelőrendszer összes hibájáról már csak múlt időben beszélhetünk.

KONTÉNERSZIGETELÉS

Technológiánkkal megszüntethető a konténerek beázása, illetve hőszigetelésre is a legjobb megoldás.

LAPOSTETŐ-SZIGETELÉS

Lapostetők esetében különösen fontos a beázás mentes és jól hőszigetelt tető megvalósítása. A régi lapostetők esetében a tető legtöbbször bitumenes lemezekkel szigetelt, amellyel gyakran problémák adódhatnak, mivel az illesztési pontoknál a víz és a fagy komoly károkat okoz. A legmegbízhatóbb szigetelési forma ebben az esetében is a szórt poliuretán habszigetelés. 

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail