ÍVES, DONGA CSARNOK SZIGETELÉS

Az íves, donga csarnokok hő-, illetve vízszigetelése általában utólag történik. Előfordulhat, hogy fejlesztésre kerül a sor és ezért van szükség az épület szigetelésére, vagy ha egy régebbi ipari csarnoknál valamiért elmaradt a szigetelés.

 

Gyakori probléma, hogy az épület elöregedett vagy a tömítések rosszul illeszkednek, de az is megeshet, hogy az elképzelések, illetve a vállalkozás változott időközben és ezért van szükség az utólagos munkálatokra.

 

Az íves, donga csarnokok esetében gyakorlatilag egyetlen megoldás létezik az utólagos szigetelésre, és ez a helyszínen szórt poliuretán hab, mivel az íves kialakítás miatt szinte kivitelezhetetlen a táblás szerkezetű anyagok hőhídmentes alkalmazása. A nagy szilárdságú, tartósan magas hőszigetelő értékű, nedvességgel, faggyal és párával szemben ellenálló anyag alkalmazása egyszerű, felhordása még az íves felületeken is problémamentesen kivitelezhető. A tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkező szórt hab hatékony és időtálló megoldást biztosít.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail