KÜLÖNLEGES FELHASZNÁLÁS

Egy adott hőszigetelési probléma jó megoldása nem csak műszaki, hanem gazdaságossági kérdés is. A szigetelőanyag felhordása több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A speciális és effektív hőszigetelést nyújtó varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön.

CSŐSZIGETELÉS

A csőszigetelésekkel elérhető energiamegtakarítási potenciál mértéke megváltoztatja a szigetelések szerepét és fontosságát a megtakarítási intézkedések közül. Az átnedvesedett szigetelések és korróziós károk következtében keletkező, ijesztően magas járulékos költségek jól mutatják, hogy milyen fontos a szigetelőrendszer működésének hosszú távú kiegyenlítettsége. 

BIOGÁZ TARTÁLY SZIGETELÉS

A biogáz-létesítmények esetében, mindig kerek tartályokról van szó, a szórt poliuretán hab az optimális megoldást kínálja a hatásos szigetelésre. Aki már próbálkozott azzal, hogy szigetelőlemezzel domború felületet vonjon be, az hamar rájön, hogy ilyen formák esetében is a szórt poliuretán hab az egyetlen módszer a hézagmentes, felfekvő szigetelés megvalósítására.

TÁROLÓ TARTÁLY SZIGETELÉS

A pálmaolaj vagy bármilyen más közeg tárolására szolgáló tartályok tartósan és költséghatékonyan szigetelhetőek a szórással felhordott poliuretán hab segítségével. Cégünk számára a nagyobb rétegvastagságok sem okoznak gondot. A tárolótartályok a talajba is besüllyeszthetőek, a szigetelőanyag nem vesz fel vizet, ennek köszönhetően a szórt habbal szigetelt tárolótartályok, még kényes alkalmazási területeken és környezetben is hosszú időn át teljesítik feladatukat.

PUFFERTARTÁLY SZIGETELÉS

A szórt hab alkalmazásával könnyen megvalósítható bármilyen szigetelési vastagság, mivel külön rétegeket fújunk. Még a 20 cm-es vagy még vastagabb rétegek elkészítése sem okoz nehézséget. A szórt habos szigetelés tartós megoldást jelent és magas hőmérsékletnél is alkalmazható. A puffertárolók bevonása szinte kivitelezhetetlen dolog,  azonban mindez könnyen megoldható a szórással felvitt, poliuretán szigeteléssel.

SZIGETELŐ LEMEZ SZIGETELÉS

A szigetelőlemezek illesztési hézagai az évek során komoly fejtörést okoznak az ügyfeleknek, szinte kilátástalan helyzet elé állítva őket. Gyakran csak a lemezek teljes cseréjének igen költséges lehetősége vagy a hézagok a flakonból kinyomott habbal való fáradságos, ideiglenes javítgatása marad. Az általunk alkalmazott szigetelés után a régi lemezek visszakapják teljes szigetelési hatásukat. Legyen szó horonyeresztékről, lépcsős illesztésről vagy H-sínről, minden lemezrendszer átdolgozható a szórt habos eljárással.

SZABADIDŐPARK DEKORÁCIÓ

A szórt poliuretán hab felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szab határt.

Barlangok és egyéb dekorációs elemek is könnyedén elkészíthetők purhabból.

HAJÓ, CSÓNAK, VITORLÁS SZIGETELÉS

Poliuretán habot szórunk a hajótest belső oldalára, mely elegendő felhajtóerővel bír súlyos vízbeömléssel járó baleset esetén is és a hab a megszokottnál nagyobb hajótestmerevséget, páramentesebb kajütöt is biztosít.  A szigetelés lényegesen csökkenti a hajó átmelegedését a nyári hőségben, a késő őszi időjárásban, pedig melegebben tarja a kabin hőmérsékletét.

PONTON, HAJÓKIKÖTŐ SZIGETELÉS

A pontonok, hajókikötők szigetelése, feltöltése késleltetett habzású anyaggal történik.

RAKTÉRSZIGETELÉS

A zárt áruszállítók utólagos szórt purhab szigeteléssel alkalmassá tehetők hűtött, temperált áruk szállítására

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail