CÖLÖPHÁZ SZIGETELÉS

A cölöpökre épült, partmenti házak, nyaralók igen romantikus és természetközeli eszméket testesítenek meg képzeletünkben.

 

Helyben van a horgászstég, tisztálkodásként fejessel vetődhetünk a hektárnyi fürdőkádba, a lakás párásítása sem megoldhatatlan és a betonalap ásást is kihagyhatjuk építkezéskor. A naplemente pedig különösen szépen fest a tükröződő vízfelületen, miközben sas csap le a keszeget rabló balint kiemelő kárókatonára.

 

Ezek a cölöpökön nyugvó építmények jellemzően kis teherbírású talajon vagy vízfolyás hatásának kitett környezetben épülnek, többnyire folyók, tavak partján, sekély mederben vagy esetleg mocsarak közelében. Az ilyen típusú épületek esetén az alulról érkező hideg és nedvesség rendkívül ronthatja komfortérzetünket, ezért a padlót hőszigetelni nem is elsősorban az energiatakarékosság okán kell.

 

A szórt purhab szigetelés választása, mint víz-, mint hőszigetelés tekintetében szintén tökéletes megoldást nyújt. Az általunk szórt minőségi anyag a helyszíni gyártásnak köszönhetően egybefüggő szigetelőréteget biztosít. Kiváló hőszigetelési képessége mellett remek vízzáró tulajdonsággal is rendelkezik, ezért tökéletes védelmet nyújt az alúlról érkező hideg, pára ellen évszaktól függetlenül. A cölöpökre épült, partmenti házak aljzatának szigetelését kívülről végezzük, így nem fordulhat elő vizesedés és ezzel együtt a hőhidak is megszűnnek.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail