PADLÁSFÖDÉM SZIGETELÉS

A padlásfödémek a legegyszerűbben és leggazdaságosabban hőszigetelhető épületszerkezetek.

 

Ha a tetőtér nem kerül beépítésre, akkor célszerű a padlásfödémet szigetelni. Régi építésű, de új épületeknél is a hőveszteség nagy része a födémen jelentkezik, hiszen a meleg leginkább felfelé távozik. Ha nincs megfelelő hőszigetelés ennél a határoló szerkezetnél, akkor a hideg födém valósággal kiszippantja a meleget otthonunkból.

 

A hagyományos szigetelő anyagok az illesztési hibák kialakulása miatt nem képesek megakadályozni a szerkezeten keresztüli légáramlást, aminek következtében jelentős hőveszteség alakul ki, így növelve az energiafelhasználást és a költségeket. Általában nem járhatók, nem terhelhetők, ezért olyan padlásokon, ahol tárgyakat tárolunk ezek a termékek nem használhatók.

 

Az általunk szórt poliuretán hab szigetelés a tökéletes megoldás ezek elkerülése érdekében.  Egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések és sok éve jól bevált anyagnak számít lakó- illetve családi házak szigetelése esetén. A varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy egyenetlen felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön. Alkalmazásával egy olyan egybefüggő, homogén felületet kapunk, amely mindenféle szigetelési hiányosságoktól mentes. Kizárja a hőhidak kialakulását és teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hőmozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít.

 

Szórt poliuretán habbal egy olyan lépésálló, terhelhető felületet hozhatunk létre, mely kiváló hőszigetelése mellett tökéletes vízzáró réteggel is rendelkezik, ezért a nedvesség, pára nem jut be a szigetelőanyagba, nem rontja annak szigetelő képességét. Az általunk kivitelezett, minőségi alapanyagból készült szigetelés formáját, hő- és vízszigetelő tulajdonságait nagyon hosszú ideig megőrzi és így - szerkezettől függően - a padláson keresztül távozó energia 80%-át meg lehet takarítani, ami az épület teljes energiafogyasztásának a 20%-a is lehet.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail