HOMLOKZAT SZIGETELÉS

A homlokzati szigetelés megfelelő kialakításával a fűtésszámla átlagosan 33%-al csökkenthető.

 

Napjainkra, egyre többen felismerik, hogy a jól megválasztott és professzionálisan kivitelezett homlokzati szigeteléssel rengeteg energiát és pénzt takarítunk meg, nem utolsó sorban pedig jelentősen hozzájárulunk környezetünk védelméhez is. A homlokzat szigetelése nem rövidtávú befektetés, annak értékét az energia költségek csökkenésében,  a lakás értékének, minőségének és tartósságának növekedésében kell mérnünk. Legfőbb célja, hogy  a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a hasznos hőveszteséget, ugyanis egy átlagos családi ház esetében, annak egy része a homlokzaton keresztül távozik, így megkerülhetetlen alternatíva az energiakorszerűsítés vonatkozásában.

 

A homlokzatok szigetelése történhet kívülről vagy belülről és mindkét módszernél egy teljesen varratmentes hő- és vízszigetelés az eredmény. Megszünteti a szerkezeti hőhidakat és hosszan tartó burkolati rendszert biztosít, amely mindenféle szigetelési hiányosságtól mentes. A szórási eljárásnak köszönhetően különböző vastagságú szigetelőrétegek hozhatók létre, ezért különösen alkalmas arra, hogy régi épületek esetében, ahol különféle építőanyagokat használtak, a lehető legjobb, legegyenletesebb szigetelést biztosítson a teljes területre vonatkozóan.

A szórt poliuretán habnak az ilyen jellegű falszigeteléseknél az a nagy előnye, hogy sem szennyeződést, sem nedvességet nem vesz fel. Amikor egy üveg- vagy kőzetgyapottal szigetelt fal külső burkolatát eltávolítjuk, láthatóvá válik, hogy a gyakran igen aprólékosan beépített szigetelőanyag megsüppedt. Ez a jelenség az általunk használt szórt poliuretán habnál nem történhet meg, hiszen az mindig megtartja formáját, méretét illetve szigetelési képessége is csaknem állandó marad.

 

A megfelelő hatás érdekében, ne feledkezzünk meg a lábazati részek hőszigeteléséről sem, mivel igen magas hőhíd hatás alakulhat ki ezeken a területeken.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail