KŐHÁZ SZIGETELÉS

A fa és a föld mellett az emberiség legrégebbi építőanyaga a kő.

 

Mint minden épület, építmény, a kőház is olyan hatásoknak van kitéve, melyek befolyásolják állékonyságát, használatát. A kőből épült házakra jellemző a jó hővezetés, azaz hamar áthűlnek, illetve felmelegszenek, szigetelésük nem sorolható a legkiválóbbak közé. A kő természetes anyagként nem mindig a megszokott és elvárt módon viselkedik. Nem lehet olyan egyenletes minőséget elvárni tőle, mint például az üzemben gyártott tégláktól vagy falazóelemektől, viszont a fűtési költségek emelkedése ugyanúgy érinti az ilyen épületekben élő emberek pénztárcáját. Az egyenetlen falfelület miatt nehézkes a kőházak egyenletes hőszigetelése. Éppen ezért szükség van szükség egy jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező anyagra, ami bonyolult felületformák esetén egyszerűen alkalmazható.

 

A általunk szórt poliuretán szigetelőhab a legjobb és legegyszerűbb megoldást kínálja. A kétkomponensű poliuretán habot közvetlenül a felületre lehet permetezni, kiváló tapadási képessége miatt nincs szükség semmiféle mechanikai felfogatásra. A helyszíni gyártásnak köszönhetően tökéletesen kitölti a felületen található összes olyan hézagot, amelyeket egyéb hőszigetelő anyag használata esetén nem lehet megfelelő minőségben szigetelni. Egybefüggő felületet alkot, amelyen nem található illesztési- és toldási pont.

 

A szórt poliuretán szigetelőhab egyedülálló szigetelőértékkel rendelkezik, ezért tökéletes védelmet nyújt otthonának évszaktól függetlenül. 

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail