PURHAB SZIGETELÉS BUDAPEST

utólagos vízszigetelés, hőszigetelés, tetőszigetelés

A PUR-Szigetelő Kft. Budapesten és az ország egész területén segít, hogy szigetelő szolgáltatásával épülete energiafelhasználását akár 50%-kal csökkentse! A fújható purhab szigeteléssel kivitelezhető a lapostetők, raktárak, csarnokok hőszigetelése és utólagos vízszigetelése is. Mindezt költséghatékonyan, kedvező munkadíjjal!

 

Miért fontos a meleg, a hideg és a huzat elleni szigetelés Budapesten?

 

Az energia több, mint ötödét épületeink fűtésére, hűtésére fordítjuk. Erre a nagy részarányú energiafelhasználásra elsősorban az épületek nem megfelelő hőszigetelése miatt van szükség. A hőszigetelés hatékonyságának javításával, illetve épületeink utólagos szigetelésével jelentős mértékben tudjuk csökkenteni a felhasznált energia mennyiségét és az összes energiafelhasználáson belüli arányát is, ami nemcsak az energiahordozók pazarló felhasználásának csökkentését segíti, hanem a költségvetések kiadási oldalán jelentkező terheket is.

 

Az utólagos szigetelés egyik leghatékonyabb formáját a szórt poliuretán hab felhordása jelenti.

 

A szigetelő habot a szórásos technológiának köszönhetően közvetlenül a résekbe, repedésekbe és minden más olyan felületre eljuttatjuk, amelyek hőveszteséget, hőhidakat okoznak, így egy tökéletes hő- és vízszigetelő rendszert építünk ki.  Ezért a purhabbal való utólagos szigetelés hatékony védelmet jelent az időjárási tényezőkkel szemben legyen szó új építésű házakról vagy meglévő, régi épületekről.

 

A fújható purhab szigetelés gyorsan kivitelezhető, energiahatékony és tartós.

 

A szigetelő habot közvetlenül a résekbe, repedésekbe, illetve minden más olyan felületre eljuttatjuk, amelyek hőveszteséget, hőhidakat okoznak.  A purhabbal történő utólagos hőszigetelés így hatékony védelmet jelent az időjárási tényezőkkel szemben, legyen szó új építésű házakról vagy meglévő, régi épületekről.

 

A szórt poliuretán hab szigetelés legfőbb előnyei:

  • Kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett vízálló, vízzáró vízszigetelő képességekkel is bír.
  • Gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető.
  • Az elkészült szigetelés egy egységes, rés-, illesztés-, illetve hőhídmentes felületet alkot.
  • Szinte minden felületre felhordható.
  • Méretét és alakját hosszú ideig megtartja, nem zsugorodik és nem esik össze.
  • Önkioltó, az égést nem táplálja.
  • Az egészségre ártalmatlan és nem számít veszélyes hulladéknak.
  • A szigetelés kemény, ezért közvetlenül járható és terhelhető.

 

PUR-Szigetelő Kft. - tetőszigetelés, vízszigetelés purhabbal - Budapesten, Pest megyében és az egész országban.

 

Cégünk, a PUR-Szigetelő Kft. ezt a speciális, szórt felhordásos, varrat- és illesztésmentes szigetelési módszert alkalmazza, ami bármilyen területen a legjobb megoldást jelenti, függetlenül attól, hogy mezőgazdasági-, ipari- vagy magánszektorról van szó.

 

Nagy szakértelemmel, nemzetközi elismeréssel és több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, családi vállalkozás vagyunk. Megrendelőinknek kedvező áron biztosítjuk a kívánt minőséget, gyors- és esztétikus kivitelezést rövid határidővel. Oldalunkon igyekszünk új, korszerű technológiákat bemutatni, valamint megismertetni Önnel az általunk kínált lehetőségeket és megoldásokat.

 

A purhabos hőszigetelés és utólagos vízszigetelés kivitelezése Budapesten.

 

A szigetelés felhordása több rétegben történik, így bármely kívánt anyagvastagság megvalósítható. A különleges és hatékony hőszigetelést nyújtó, varratmentes szórási eljárás lehetővé teszi, hogy bonyolult felületformák esetén is minőségi és tartós bevonat készüljön, mivel a hab felveszi a felület formáját. Saját tapadóképessége révén nincs szükség semmiféle mechanikus felfogatásra, ezért boltíves mennyezetek esetében is kiválóan használható.

 

 A szigetelés a kivitelezést követően azonnal a kívánt hatást éri el és mivel egyetlen csepp vizet sem vesz fel, nem fordulhat elő vizesedés és ezzel együtt a hőhidak is szigetelésre kerülnek. A hab gyors megszilárdulása után a felület járható, terhelhető, tisztítható és igény szerint fertőtleníthető.

 

Könnyűszerkezetes épületek esetében páralecsapódás, kondenzációs víz jelenhet meg. Ki ne ismerné a bosszantó helyzetet, amikor egy szigeteletlen épületben, időjárásváltozás esetén a kondenzvíz folyton az ember fejére csepeg?  Az egybefüggően, illesztésmentesen kialakított, szórt poliuretánhabos technológiával ez probléma is megszüntethető.

 

A szórt hab zárja a vizet, hőt szigetel és elöregedett tetők esetén is megszüntet mindenféle hő- és vízszigetelési gondot, még más szigetelési alternatívák ezt nem tudják biztosítani.

 

A szigetelés során, a különböző igényekhez alkalmazkodva egy épületen belül más-más szigetelési vastagságot lehet alkalmazni. A szigeteletlen trapézlemezre felszórt hab, korrózió és kondenzáció mentes védelmet biztosít.

 

Legyen az lakóház, raktár, csarnok vagy terménytároló gazdaságos, gyors és költséghatékony hőszigetelésre van szükség. Nem számít, hogy mely területen kell elvégezni a szigetelést, a legfontosabb, hogy a ráfordítás hamar megtérüljön. A szórt hab technológiával egy egységes és huzatmentes szigetelést kapunk, így a helyiségben egész évben optimálisan lehet tartani a kívánt hőmérsékletet. A szigetelendő felület rövid idő alatt elkészül és a kész felület rendkívül jó hőszigetelő értékkel rendelkezik, így kímélve pénztárcáját.

 

Munkadíj Budapesten: purhab szigetelés, lapostető szigetelés, utólagos vízszigetelés és hőszigetelés árak >>

Budapest I. kerület Gellérthegy Krisztinaváros Tabán Vár Víziváros II. kerület Adyliget Budakeszierdő Budaliget Csatárka Erzsébetliget Erzsébettelek Felhévíz Gercse Hársakalja Hárshegy Hűvösvölgy Kovár Kurucles Lipótmező Máriaremete Nyék Országút Pálvölgy Pasarét Pesthidegkút-Ófalu Petneházyrét Remetekertváros Rézmál Rózsadomb Szemlőhegy Széphalom Szépvölgy Törökvész Újlak Vérhalom Zöldmál III. kerület Aquincum Aranyhegy Békásmegyer Csillaghegy Csúcshegy Filatorigát Hármashatárhegy Kaszásdűlő Mátyáshegy Mocsárosdűlő Óbuda Óbudaisziget Remetehegy Rómaifürdő Solymárvölgy Táborhegy Testvérhegy Törökkő Újlak Ürömhegy IV. kerület Istvántelek Káposztásmegyer Megyer Népsziget Székesdűlő Újpest V. kerület Belváros Lipótváros VI. kerület Terézváros VII. kerület Erzsébetváros Istvánmező VIII. kerület Józsefváros Kerepesdűlő Tisztviselőtelep IX. kerület Ferencváros Gubacsidűlő József Attila lakótelep X. kerület Felsőrákos Gyárdulő Keresztúridűlő Kőbánya-Kertváros Kúttó Laposdűlő Ligettelek Népliget Óhegy Téglagyárdűlő Újhegy XI. kerület Albertfalva Dobogó Gazdagrét Gellérthegy Hosszúrét Kamaraerdő Kelenföld Kelenvölgy Kőérberek Lágymányos Madárhegy Őrmező Örsöd Péterhegy Pösingermajor Sasad Sashegy Spanyolrét Szentimreváros Tabán XII. kerület Budakeszierdő Csillebérc Farkasrét Farkasvölgy Istenhegy Jánoshegy Kissvábhegy Krisztinaváros Kútvölgy Magasút Mártonhegy Németvölgy Orbánhegy Sashegy Svábhegy Széchenyihegy Virányos Zugliget XIII. kerület Angyalföld Margitsziget Népsziget Újlipótváros Vizafogó XIV. kerület Alsórákos Herminamezo Istvánmező Kiszugló Nagyzugló Rákosfalva Törökőr Városliget XV. kerület Pestújhely Rákospalota Újpalota XVI. kerület Árpádföld Cinkota Mátyásföld Rákosszentmihály Sashalom XVII. kerület Akadémiaújtelep Madárdomb Rákoscsaba Rákoscsaba-Újtelep Rákoshegy Rákoskeresztúr Rákoskert Rákosliget Régiakadémiatelep XVIII. kerület Alacskai úti lakótelep Almáskert Bélatelep Belsőmajor Bókaytelep Erdőskert Erzsébettelep Ferihegy Ganzkertváros Ganztelep Gloriett-telep Halmierdő Havanna-telep Kossuth Ferenc-telep Lakatostelep Liptáktelep Lónyaytelep Miklóstelep Rendessytelep Szemeretelep Szent Imre-kertváros Szent Lőrinc-telep Újpéteritelep XIX. kerület Kispest Wekerletelep XX. kerület Gubacsipuszta Kossuthfalva Pacsirtatelep Pesterzsébet Pesterzsébet-Szabótelep XXI. kerület Csepel-Belváros Csepel-Kertváros Csepel-Ófalu Csepel-Rózsadomb Csepel-Szabótelep Csillagtelep Erdőalja Erdősor Gyártelep Háros Királyerdő Királymajor Szigetcsúcs XXII. kerület Baross Gábor-telep Budafok Budatétény Nagytétény XXIII. kerület Millenniumtelep Soroksár Soroksár-Újtelep

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail