SPECIÁLIS BEVONATOK KÉSZÍTÉSE

A poliurea kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően világszerte egyre nagyobb teret hódít bevonati és korrózióvédelmi területeken egyaránt. A szórt bevonat varratmentes, kopás- és ütésálló, rugalmas valamint vegyszerálló. Kiválóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek. Egyedülálló szakadási, nyúlási értékeknek köszönhetően a dilatációmentes felület. A felhasználó igényei szerint színezhető, felülete felhasználástól függően lehet teljesen sima vagy rücskös. Időtálló, gondozásmentes bevonat, ezért a karbantartási költségek csökkenek és az élettartam többszörösére is növelhető a hagyományos bevonatokkal szemben. A poliurea felhasználásának csak a képzelet szab határt.

USZODA-, MEDENCEBEVONAT

A különböző kivitelezésű és méretű úszómedencék nagy igénybevételnek vannak kitéve. Nemcsak mechanikai hatások érik a medencéket, hanem az időjárás viszontagságainak és agresszív anyagoknak is ki vannak téve. Úszómedence bevonat esetében nagyon fontos a megfelelő tervezés, a felhasznált anyagok helyes megválasztása és a minőségi kivitelezés, hogy hosszútávon a hibák elkerülhetőek legyenek. 

TŰZÁLLÓ BEVONAT

Gyakorlatilag minden épület képes lángra kapni, ezért nagyon fontos, hogy az éghető anyagok mennyiségét  minimalizáljuk és minél több, nem gyúlékony anyagot használjunk szigetelésnél. Az ilyen bevonatok nemcsak éghetetlenek, hanem tűzgátló falként is viselkednek, ezzel lassítva a tűz épületen belüli terjedését.

IPARI PADLÓBEVONAT

Ez a  szórási eljárással készített bevonat kiválóan alkalmas ipari padlózatok kiépítésére. A technológiának köszönhetően az adott felület teljesen egybefüggő toldás, varrat és dilatációmentes. Az így készült felület vízálló, csúszásmentes, kopásálló, rugalmas viszont nagy keménységű bevonatot alkot egy rétegben. Előnye a hagyományos műgyanta padlózatokkal szemben a gyorsaság és tartósság.

VÍZ-, SZENNYVÍZTÁROLÓ BEVONAT

A poliurea rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik a tároló mozgásaihoz, így a repedéseket is könnyedén áthidalja. Egybefüggő, rugalmas és nagy keménységű felület egy rétegben. Kiválóan alkalmazható vízzáró réteg készítéséhez akár víz-, szennyvíztelepeken is. Gyors száradási idő, magas fokú kopásállósága és vegyszerállósága miatt, tökéletes és gyors megoldás.

UV-VÉDŐ BEVONAT

Külső, szórt poliuretán szigetelés esetén gondoskodni kell a káros UV-sugárzás elleni védelemről.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail