UV-VÉDŐ BEVONAT

A szórt poliuretán keményhab önmagában nem UV-álló, ezért a napsugárzástól egy erre kifejlesztett, speciális bevonó réteggel kell védeni.

 

Az anyag talán egyetlen hátránya, hogy UV-sugárzás hatására elbomlik, ezért valamilyen módszerrel óvni kell a közvetlen napfénytől. Erre cégünk egy ezüstszürke színű speciális védőbevonatot használ, hogy az elkészült szigetelés hosszú ideig megfelelően ellássa feladatát. Ez a réteg a szórt hab vízszigetelését és mechanikus védelmét is ellátja, különösen azokban az esetekben, ahol a tető esése kisebb, mint 2 % és megállhat rajta a csapadékvíz.

 

Az UV-védő bevonat magasnyomású festékszórással vagy kézi hengereléssel hordható fel a felületre közvetlenül a szórás után, de legkésőbb a szórást követő öt napon belül. A kiváló minőségű alkalmazás feltétele a száraz és tiszta keményhab felület. A tető karbantartása ezután az UV-sugárzás elleni védőbevonat ciklikus megújítását jelenti, amelynek hossza az épület helyzetétől és az időjárási körülményektől is függ, de általában 5 év.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail