TECHNOLÓGIÁK

Cégünk, a PUR-Szigetelő Kft. kétféle technológiát alkalmaz. Mindkét eljárás szórtfelhordásos, hézag- illetve varratmentes, viszont tulajdonságaikban és felhasználási területeikben különböznek egymástól. Változatosságuk révén vezető helyre kerülnek a szigetelő építőipari termékek között.

SZÓRT POLIURETÁN HAB SZIGETELÉS

Az általunk alkalmazott gyorsan reakcióba lépő, szórt poliuretán hab, két anyag keveredéséből keletkezik és alig néhány másodperc alatt zárt réteggé habzik fel. Egyedülálló szigetelőhatással rendelkezik, nincsenek benne se rések, se illesztések, ezért évek óta jól bevált anyagnak számít a mezőgazdaság, az ipar és a lakóépületek szigetelése terén. 

POLIUREA BEVONATI RENDSZER

Kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően, világszerte egyre nagyobb teret hódít a bevonati és korrózióvédelmi területeken. A poliureából készült szórt bevonat varratmentes, kopás-, ütés- és vegyszerálló, valamint rugalmas, ezért kivállóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek. A poliurea ipari padlók, medencék, lapos és magastetők, tartályok, korrózióvédő és vízszigetelő bevonataként is alkalmazható.

Druckversion | Sitemap

PUR-Szigetelő Kft.

H-7700 Mohács

Telefon: +3620/481-0522

E-mail: info@pur-szigetelés.eu


Anrufen

E-Mail